Projelerimizi, Sahaya İnip Farklı Kurumlarla İşbirliği içerisinde elde ettiğimiz Veriler Işığında Geliştiriyoruz.

Proje tabanlı öğrenme,öğrencilerin, toplumun günlük yaşamı içerisinde karşılaştıkları sorunları, engelleri ve problemleri sınıf ortamında farklı disiplinlerle bağlantı kurarak bir senaryo çerçevesinde çözüme ulaştırmaya/çözüme katkı sunmaya çalıştıkları öğrenme yaklaşımıdır.Bu anlamda, öğrencilerimizi toplumun farklı kesimlerinin karşılaştıkları engelleri aşmasında katkı sunmayı hedeflediğimiz ve konuya ilişkin sorunun merkezine inmek amacı ile farklı kurumlar ile birliktelik ve işbirliği düşüncesi içerisinde hareket ediyoruz.

Görme engelli bireylerin günlük yaşamlarındaki sorunlarını ele almak amacı ile Tavşanlı Rehberlik ve Araştırma Merkezi' ni ziyaret ettik. Konu ile ilgili tasarladığımız projemize yönelik karşılıklı görüşmelerimiz sonucunda projemizin etki alanını genişletmeye karar kıldık.

Ev sahipliği ve konuya ilişkin yardım ve desteklerinden dolayı başta Tavşanlı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Sn. Serkan BİŞĞİN başta olmak üzere, tüm personele teşekkür ediyoruz.

17.12.2021 782

17-12-202117-12-202117-12-2021