KOÇLUK SİSTEMİ ÖĞRENCİ DAĞILIMI

Eğitim Koçluk Sistemi, eğitim ortamında bir koçluk sistemi öğretmeni ve öğrenci arasında kurulan, öğrencinin gelişimini destekleme amaçlı bir güç birliğidir. Eğitim ortamlarında öğrencinin öğrenme faaliyetlerinde kendini daha iyi tanımasını, sahip olduğu özelliklerini ve öğrenme becerilerini değerlendirip düzlenmesine olanak verir. Biz de Tavşanlı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi olarak 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimiz ile oluşturduğumuz gruplarla öğrenme faaliyetlerini bireysel ve küçük grup dizeylerinde görüşmelerle öğrencilerimizin potansiyellerine uygun olarak arzu ettiği performansa ulaşmasını sağlamak amacındayız. Öğretmenlerimiz öğrencilerimize bireysel olarak odaklanarak ders başarısını takip etme, motivasyonları konusunda onlara destek sağlama ve aile ile işbirliği kurma gibi çalışmalar yapmaktadırlar. Gerek gördükleri durumlarda ise okul rehberlik servisine öğrenciyi yönlendirilerek çalışmalarını sürdürmektedirler.

15.12.2021 2725

15-12-202115-12-2021