*DİJİTAL DÖNÜŞÜMDE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ*

Okulumuz kariyer günleri kapsamında yine değerli bir hocamızı okulumuzda misafir ettik. Baş döndüren hızda değişen dijital dünyada yerimizi almak ve çağa ayak uydurmak adına nelerin yapılması gerektiğini konuştuk. bu etkinlikte Dumlupınar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Dr Ogretim Üyesi Soydan Serttaş hocamız 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimize "Dijital Dönüşümde Bilgisayar Mühendisliği" adlı bir seminer verdi. Öğrencilerimize kendi kariyerinden  de örnekler vererek değişen ve gelişen bilgisayar mühendisligi  mesleğinin farklı kollarini, gelecekteki rollerini anlattı. Keyifli semineri için kendisine çok teşekkür ederiz Seminer sonrasında dijital, yazılım ve bilgisayar mühendisliğine ilgi duyan öğrencilerimiz hocamıza sorular yöneltti. Keyifli sohbeti ve verdiği bilgilerden ötürü kıymetli hocamıza ve etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Tavşanlı Fen Liseli olmak bir ayrıcalıktır..

15.12.2022 133

15-12-202215-12-202215-12-202215-12-2022