Tavşanlı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi

Vizyon: Zeka düzeyleri ile fen ve matematik alanlarındaki yetenekleri yüksek olan öğrencileri;yeni teknolojileri kullanan, yeni bilgiler üreten ve yeni projeler hazırlayan, dünya ile yarışan, bilim adamı ve akademisyen yetiştiren yüksek öğretim kurumlarına hazırlanan bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; özgüvenli olmalarını, problemlerin çözümünde bilimsel yöntemlerin kullanılma gerekliliğini kavramalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktır.

Başarılar: Voleybol,basketbol ilçe 1. satranç il 1.liği masa tenisi kızlar ilçe 1.liği

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:45-16:10
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce ve Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0274 614 22 00

WEB - https://tavsanlifenlisesi.meb.k12.tr

Adres - DAĞÇEŞME MAH. MUHSİN YAZICIOĞLU CAD. 15 TEMMUZ ŞEHITLER FEN LISESI BLOK NO: 7/2 TAVŞANLI / KÜTAHYA

Toplantı Salonu :1