E-TWİNNİNG PROJESİ-SOSYAL BECERİLERİMLE GÜÇLENİYORUM

·      Proje yoluyla ulaşmayı planladığımız ilk hedefimiz öğrencilerin psikolojik sağlamlıklarının gelişimine katkı sunmaktır.

·      Pandemi dönemiyle birlikte uzun bir aradan sonra bir araya gelen öğrenciler arasında yaşanan iletişim problemleri noktasına dikkat çekerek iletişim becerilerinin geliştirilmesine destek olmak

·      Öfke, kaygı ve stres gibi olumsuz duygu durumları ile etkili baş edebilmek için öncelikle duyguların tanınması gerekmektedir. Proje yoluyla öğrencilerin duygu farkındalığının oluşması ve sağlıklı ifade etme biçimlerinin öğretilmesi amaçlanmaktadır.

Pandemi sürecinde teknoloji kullanımının bilinçsizce artmış olmasından dolayı öğrencilerimizin teknolojinin faydalı ve geliştirici yönünü WEB 2.0 araçları yardımıyla keşfetmelerine katkı sağlamaktır.

Projemizin toplantıları ve etkinlikleri ortaklarımızla beraber yapılmaktadır

15.12.2021 1250

15-12-202115-12-2021