✨Dumlupınar Üniversitesi ile Bilimsel ve Teknolojik Projelerde birlikte yer almaya yönelik İşbirliği sağlandı.✨

Gerçekleştireceğimiz bilimsel ve teknolojik projelerde birlikte yer almaya yönelik, okulumuz ile Dumlupınar Üniversitesi arasında işbirliği içerisinde ortak hareket edilmesi kararı alındı. Öğrencilerimizin proje tabanlı düşünme yeteneklerinin gelişmesine ve ulusal düzeyde gerçekleştirmeyi amaçladığımız ROBOTAV 2022 Proje Yarışması bünyesinde Üniversitemizden alacağımız teknik desteğe yönelik imzalanan protokol çerçevesinde başlanan işbirliğini daha da geliştirmeyi amaçlamaktayız.

Bu kapsamda işbirliği protokolüne destek veren başta Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Kazım UYSAL olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz.

16.12.2021 149

16-12-2021