12. Sınıf Öğrencimiz Beyza YAŞAR, hazırladığı

12. Sınıf Öğrencimiz Beyza YAŞAR, hazırladığı "Özgür Filistin" Bültenini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Raşit Refik KÜÇÜKKAĞNICI'ya Takdim Etti.

25.12.2023 99

12. Sınıf Öğrencimiz Beyza YAŞAR'ın hazırlamış olduğu "Özgür Filistin" temalı Bülteni, Okul Müdürü Özay ÜNAL, Okul Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ögretmeni Veysel AYDIN ve öğrencimiz Beyza YAŞAR İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Raşit Refik KÜÇÜKKAĞNICI'ya makamında takdim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Raşit Refik KÜÇÜKKAĞNICI öğrencimiz ve okul yöneticilerimize Filistin konusundaki duyarlılıkları ve Filistin konusunda farkındalık oluşturacak olan bülten çalışmaları için teşekkürlerini bildirdi.

25-12-2023